Η φέτα «αγκαλιάζεται» από ένα φύλλο κρούστας με σουσάμι, τηγανίζεται, και έπειτα περιχύνεται με μέλι…Μια μοναδική, ανατολίτικη γεύση, η οποία συνδυάζει το αλμυρό, με το γλυκό! Δεν πρέπει να τη χάσετε!
Ποιά είναι η γνώμη σου;
0COOL0UPSET0LOVE0ANGRYΔείτε επίσης
Ιδού το ερώτημα: υπάρχει ζωή, χωρίς πατάτα τηγανητή; Η απάντηση, είναι απλή! Βάλε τη μερίδα αυτή, στο καλάθι, στη στιγμή!
Καυτερό, όσο πρέπει, και υπέρ του δέοντος νόστιμο, το μπουγιουρντί του Γύρου της Ελλάδος, είναι…μπουκιά και συγχώριο!
Γιατί, η πατατούλα τηγανητή, θέλει και το κεφαλοτύρι της! Δε συμφωνείτε; Για την ακρίβεια, όταν θα φτάσει στο σπίτι σας, και τη δείτε από κοντά, είναι βέβαιο, ότι θα εκστασιαστείτε!
Η παραδοσιακή, ελληνική φέτα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι, του καταλόγου του Γύρου της Ελλάδος! Ένα φανταστικό συνοδευτικό, για οποιαδήποτε μερίδα, ή σάντουιτς, η φέτα, δε θα πρέπει να λείψει από την παραγγελία σας! Προσθέστε την στο καλάθι, τώρα!
Δεν πρόκειται για μια απλή πατάτα φούρνου, αλλά για μια πατάτα, γεμιστή με μπέϊκον, άνηθο, και πεντανόστιμη σως, την οποία, δε θα χορταίνεις να τρως…! Γι’ αυτό, εμπρός! Βαλ ’την γρήγορα στο καλάθι!
Αγαπάτε το κεφαλοτύρι, και ιδιαίτερα σε σαγανάκι; Να, λοιπόν, η ευκαιρία σας, να το ευχαριστηθείτε! Είτε με κάποια μερίδα κρέας, είτε με μακαρονάδα, το σαγανάκι κεφαλοτύρι σχάρας, είναι μια τέλεια επιλογή, για μια μοναδική, εμπειρία, γαστριμαργική!
Ψήνουμε το αυθεντικό, κυπριακό χαλούμι, στη σχάρα, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερή του γεύση, και τη μαστιχωτή του υφή, που το κάνει τόσο ξεχωριστό, αλλά και φημιστό!