Και το κοτόπουλο τηγανιά; Μα, φυσικά! Στο Γύρο της Ελλάδος, ξέρουμε ακριβώς πώς να μαγειρεύουμε το κοτόπουλο, στο τηγάνι, αριστοτεχνικά, και να σας το προσφέρουμε, σε μια αξέχαστη τηγανιά!
Ποιά είναι η γνώμη σου;
0COOL0UPSET1LOVE0ANGRYΔείτε επίσης
Δε χρειάζεται να πάτε μέχρι την Ιταλία, για να φάτε πανσέτα! Βρεθήκατε στην καλύτερη σελίδα στο ίντερνετ, για να παραγγείλετε την πιο τρυφερή πανσέτα στη Θεσσαλονίκη! Τι περιμένετε, λοιπόν; Με ένα Click, είναι δική σας!
Μια ζουμερή, καλοψημένη μοσχαρίσια μπριζόλα, που αποτελεί το όνειρο κάθε καλοφαγά! Γι’ αυτό, μη δαπανάτε, άσκοπα, άλλα λεπτά – προσθέστε την τώρα στο καλάθι, για να την απολαύσετε, σύντομα, και από κοντά!
Το εξέχον, αυτό, ελληνικό λουκάνικο, το λουκάνικο Τζουμαγιάς, τώρα, και σε μερίδα – και, μάλιστα, 6 τεμαχίων! Αυτή η αυθεντική, σερραϊκή γεύση, αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της συνεχούς προσπάθειας του Γύρου της Ελλάδος, να αναδεικνύει τις πιο ιδιαίτερες, ελληνικές γεύσεις!
Σνίτσελ, το κλασσικό: σνίτσελ χοιρινό – τώρα και σε μερίδα! Για εσάς, που αγαπάτε το σνίτσελ σας, ολόκληρο, και με συνοδεία από πατάτες, αλλά και σαλάτα εποχής! Σας ανοίξαμε την όρεξη; Γρήγορα, προσθέστε το στο καλάθι σας, τώρα!
Μερίδα σουτζουκάκια – γιατί κανείς, δεν μπορεί να φάει μόνο ένα! Απολαύστε τώρα έξι σουτζουκάκια, με πατατούλες, αλλά και σαλάτα εποχής, και κάντε ένα γευστικό ταξίδι, με άρωμα Ανατολής…
Η τηγανιά, όπως την έτρωγαν, οι βοσκοί, παραδοσιακά! Μια πλούσια τηγανιά, που περιλαμβάνει κρέας χοιρινό, αλλά και κοτόπουλο, λουκάνικο, και φέτα, η τηγανιά του βοσκού θα ενθουσιάσει τους απανταχού λάτρεις των κρεατικών!