Οικογενειακά τραπέζια στο Γύρο της Ελλάδος

Ο Γύρος της Ελλάδος αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια να συναντιέται γύρω από ένα τραπέζι. Ένα οικογενειακό γεύμα με όλα τα μέλη της οικογένειας μαζεμένα δίνει την ευκαιρία στην οικογένεια να συζητήσει, να περάσει χαλαρές στιγμές και να έρθει πιο κοντά!

Στην σημερινή εποχή όμως λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας και των συνεχώς αυξανόμενων υποχρεώσεων συχνά είναι δύσκολο να ετοιμαστεί ένα οικογενειακό γεύμα. Η επιχείρηση μας θέλοντας να απομακρύνει την πρόσθετη δυσκολία της προετοιμασίας ενός γεύματος στο σπίτι συμπεριέλαβε στο μενού του χορταστικές μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού.

Οι συνταγές μας περιλαμβάνουν τα κλασικά αγαπημένα πιάτα της οικογένειας και των παιδιών όπως τα μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια αλλά και μεγάλη ποικιλία ψητών όπως μπριζόλες, σουβλάκια, σνίτσελ και πολλά άλλα.

Φυσικά από την μέριμνα μας δεν ξέφυγαν οι σαλάτες που δεν μπορούν να λείπουν από το τραπέζι. Οι σαλάτες μας συμπληρώνουν το γεύμα με δροσιά και θρεπτική αξία και φυσικά προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία που μπορεί να καλύψει τα γούστα όλης της οικογένειας.

Τέλος, έχουμε προνοήσει ώστε ο χώρος μας να είναι άνετος και να προσφέρει την αίσθηση της θαλπωρής και της ζεστασιάς που χρειάζεται η περίσταση ενός οικογενειακού τραπεζιού.